Sertifioidut tuotesarjat

Tällä sivulla julkaistaan FI-Naturan luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävät tarkastetut luonnonkosmetiikkatuotteet tai sarjat. Mikäli erikseen ei ole mainittu tietty tuote, sertifiointi on myönnetty koko sarjalle.

DAVVI

Davvi

Davvi luonnonkosmetiikka-sarja on Forest of Laplandin kehittämä ihonhoitosarja, joka lanseerattiin syksyllä 2015. Davvi - luonnonkosmetiikkasarja on saanut alkunsa rakkaudesta Lapin raikkaaseen luontoon ja sen puhtaisiin luonnonantimiin. Davvi-sarjan tuotteiden vaikuttavat aineet ovat peräisin Lapin ja Suomen luonnosta. Tuotteiden kehittämisessä on hyödynnetty perinnetietoutta yhdistettynä alan uusimpiin tutkimustuloksiin. Forest of Lapland jalostaa pohjoisen metsän puista ja kasveista sekä marjoista bioaktiivisia yhdisteryhmiä hyödynnettäväksi farmasia- ja kosmetiikkatuotteissa sekä lisäravinteissa. Uuttaminen tapahtuu hellävaraisesti ilman kemikaaleja.
Kaikki Davvi-lhonhoitotuotteet ovat 100% luonnollisia ja ne valmistetaan Suomessa.

www.forestoflapland.com
www.davvibiocosmetics.com

EKOPHARMA

Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista

EKOPHARMA on kotimaista ammattikosmetiikkaa, joka käyttää aktiiviaineinaan suomalaisia marjoja ja kasviuutteita.Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihon ja hiusten hoitoon. Tuotteidemme jälleenmyyjiä ovat kauneudenhoitoalan ammattilaiset: kosmetologit ja parturi-kampaajat.

CHOICE

Choice Finland Oy:n perustaja Maija Aallas unelmoi pitkään omasta suomalaisesta luonnonkosmetiikkasarjasta, jonka takana hän voisi seistä ylpeänä. Tuosta unelmasta syntyi Choice. Choice on jo tuhansien naisten valinta kokonaisvaltaiseen kauneuteen ja hyvinvointiin.

Choice turvaa ihosi hyvinvoinnin antamalla energiaa, ravintoa, suojaa ja rakennusaineita terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin. Tuotteet eivät sisällä elimistölle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita. Kortimainen Choice-sarja inspiroi naisia löytämään oman sisäisen ilonsa ja aloittamaan uuden paremman elämän jo tänään.

www.choicefinland.com

VALKOINEN LANKA

Valkoinen Lanka lanseerasi maaliskuussa 2015 luomukosmetiikkasarjan, jossa on luomulaatuisten ihonhoitotuotteiden lisäksi suomalaiseen perinnetietouteen nojautuvia rohtovoiteita ja aromaattisia hoitoöljyjä.


SNOWANNA

SnowAnna® -luonnonkosmetiikkasarja rakkaudesta Suomen luontoon!

Ihonhoidon ammattilaisen ideoima SnowAnna on Suomessa valmistettua aitoa luonnonkosmetiikkaa. Vaikuttavina raaka-aineina ovat Pohjolan ainutlaatuisessa ilmastossa kasvavat ravintorikkaat marjat, kasvit ja yrtit, koivunmahla sekä hunaja. Ihonhoito laadukkailla SnowAnna tuotteilla suosii suomalaista työtä! Luonnollista alkuperää 98,1%-100%

Lisätietoa ja verkkokauppa: www.snowanna.fi

ECOIL

Ecoil luonnonkosmetiikkaöljyt valmistetaan Lohjalla pienerissä. Sarja on sertifioitu ja se on saanut Avainlippu-merkinkin. 7 eri tuotetta on saatavana. Huuli-, kasvo-, parta-, käsi- & kynsi-, vartalo-, koira- ja kissaöljy. Ecoil öljyt ovat erittäin riittoisia, kosteuttavia ja ihoa pehmentäviä.

Sarja perustuu pohjoisen luonnon supermarjaan, karpalonsiemenöljyyn. Tuotteet sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä. Luonnon öljyjen vitamiinit ja rasvahapot hellivät herkkääkin ihoa, antaen iholle elinvoimaa, heleyttä ja kosteutta.

Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaaneja sekä säilöntäaineettomia. Eivätkä ne sisällä voimakkaita tuoksuja, väriaineita, alkoholia tai vettä. Tuotteet myydään lasipakkauksessa, koska tällöin ei ole riskiä BPA muovista eikä muovin rikkoutumisesta ajan myötä.

Tuotteet ovat 100% luonnontuotteita, joten tuotteiden sävy voi vaihdella valmistuserän öljyjen sävynvaihteluiden mukaan.

ATOPIK

Kotimaista ihoidenttistä apteekkikosmetiikaa herkälle iholle

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin.