Tuotesarjat

Tällä sivulla julkaistaan FI-Naturan luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävät tarkastetut luonnonkosmetiikkatuotteet tai sarjat. Mikäli erikseen ei ole mainittu tietty tuote, sertifiointi on myönnetty koko sarjalle.

DAVVI

Davvi

Davvi luonnonkosmetiikka-sarja on uusi Forest of Laplandin kehittämä ihonhoitosarja, joka lanseerataan syksyllä 2015. Davvi - luonnonkosmetiikkasarja on saanut alkunsa rakkaudesta Lapin raikkaaseen luontoon ja sen puhtaisiin luonnonantimiin. Davvi-sarjan tuotteiden vaikuttavat aineet ovat peräisin Lapin ja Suomen luonnosta. Tuotteiden kehittämisessä on hyödynnetty perinnetietoutta yhdistettynä alan uusimpiin tutkimustuloksiin. Forest of Lapland jalostaa pohjoisen metsän puista ja kasveista sekä marjoista bioaktiivisia yhdisteryhmiä hyödynnettäväksi farmasia- ja kosmetiikkatuotteissa sekä lisäravinteissa. Uuttaminen tapahtuu hellävaraisesti ilman kemikaaleja.
Kaikki Davvi-lhonhoitotuotteet ovat 100% luonnollisia ja ne valmistetaan 100% Suomessa.
www.forestoflapland.com
www.davvibiocosmetics.com

EkoPharma

EkoPharma Professionals

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

Ekopharma on ammattikosmetiikkasarja. Tuotteiden raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

Eko = ekologinen lähituotanto Suomessa puhtaista raaka-aineista
Pharma = hyvä teho, ja erinomainen siedettävyys herkälle iholle
Professional = ammattikosmetiikkasarja (kosmetologit, kampaajat)

Sarja on valinnut suomen luonnosta tehokkaimmat marjat käyttöönsä:

Mustaherukka = Rauhoittava

Tyrni = Anti-Age

Vadelma = Kosteuttava

Karpalo = Tasapainottava


EkoPharma-sarjaan on tullut myös uudet luonnolliset hiustenhoitotuotteet, joissa pesevien ja hoitavien tuotteiden lisäksi luonnollisia viimeistelytuotteita.

www.naviter.fi

CHOICE

Choice Finland

Choice Finland Oy:n perustaja Maija Aallas unelmoi pitkään omasta suomalaisesta luonnonkosmetiikkasarjasta, jonka takana hän voisi seistä ylpeänä. Tuosta unelmasta syntyi Choice. Choice on jo tuhansien naisten valinta kokonaisvaltaiseen kauneuteen ja hyvinvointiin.

Choice turvaa ihosi hyvinvoinnin antamalla energiaa, ravintoa, suojaa ja rakennusaineita terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin. Tuotteet eivät sisällä elimistölle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita. Kortimainen Choice-sarja inspiroi naisia löytämään oman sisäisen ilonsa ja aloittamaan uuden paremman elämän jo tänään.

www.choicefinland.com

VALKOINEN LANKA

Valkoinen Lanka

Valkoinen Lanka lanseerasi maaliskuussa 2015  luomukosmetiikkasarjan, jossa on luomulaatuisten ihonhoitotuotteiden lisäksi suomalaiseen perinnetietouteen nojautuvia rohtovoiteita ja aromaattisia hoitoöljyjä.