Sertifioidut tuotesarjat

ATOPIK FINLAND

Kotimaista ihoidenttistä apteekkikosmetiikaa herkälle iholle.

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää
sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin.

https://atopik.fi/

CHOICE FINLAND

CHOICE Finlandille on tärkeää, että tuotteemme ovat rakkaudella kehitettyjä ja luonnonmukaisia. Hellästi ja tehokkaasti ne hoitavat ihoa, ilman mitään turhia kemikaaleja. Ammennamme voimamme lähituotannosta, Suomen metsistä ja puhtaista vesistä. Emme käytä tuotteissamme eläinperäisiä ainesosia. Huolellisesti suunnitellut pakkausmateriaalimme ovat täysin kierrätettäviä. Olemme onnistuneet silloin, kun tuotteemme tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sen tavoitteen eteen on ilo työskennellä joka päivä!

Kaikki hyvä ja kaunis lähtee ihmisestä itsestään. Siksi myös aito hyvinvointi syntyy siitä, kun toimii ymmärtäväisesti ja empaattisesti muita kohtaan. Pidetään siis huolta itsestämme, toisistamme ja luonnosta. Suurella sydämellä!

ECOIL

Ecoil-sarja perustuu pohjoisen luonnon supermarjaan, karpaloon. Tuotteet sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä.
Luonnonöljyjen vitamiinit ja rasvahapot hellivät herkkääkin ihoa, antaen iholle elinvoimaa, heleyttä ja kosteutta. Ecoilin öljyt ovat erittäin riittoisia, kosteuttavia ja ihoa pehmentäviä.

Ecoil-luonnonkosmetiikkaöljyt valmistetaan Lohjalla pienerissä, tuotteille on myönnetty Avainlippu. Ecoil -tuotesarjasta löytyy tuotteita ihmisille ja lemmikkeille. FI-Natura sertifioituja tuotteitaovat Huuliöljy, Kasvoöljy, Käsi- & kynsiöljy, Vartaloöljy ja Partaöljy, sarjaan kuuluvat myös Kissaöljy ja Koiraöljy.
Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia sekä säilöntäaineettomia. Ne eivät sisällä voimakkaita tuoksuja, väriaineita, alkoholia tai vettä. Tuotteet myydään lasipakkauksessa, koska tällöin ei ole riskiä BPA-muovista eikä muovin rikkoutumisesta ajan myötä.

Tuotteet ovat 100% luonnontuotteita, tuotteiden sävy voi vaihdella valmistuserän öljyjen sävynvaihteluiden mukaan.

https://www.ecoil.fi/

EKOPHARMA

Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista

EKOPHARMA on kotimaista ammattikosmetiikkaa, joka käyttää aktiiviaineinaan suomalaisia marjoja ja kasviuutteita. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa.
EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihon ja hiusten hoitoon. Tuotteidemme jälleenmyyjiä ovat kauneudenhoitoalan ammattilaiset: kosmetologit ja parturi-kampaajat.

https://naviter.fi/ekopharma

IMPOLA HEMP COSMETICS

Luonnonkosmetiikkasarjamme perustuu hampunsiemenöljyn ihoa hoitaviin
ominaisuuksiin. Tuotesarjan kehittäminen lähti liikkeelle, kun saimme runsaasti palautetta elintarvike hampunsiemenöljymme erinomaisesta
tehosta etenkin atooppisen ihon hoidossa. Asiakkaamme käyttivät öljyä sekä sisäisesti että ulkoisesti ja olivat saaneet atooppisen ihon
huomattavasti parempaan kuntoon. Monilla hamppuöljy oli ainoa tuote, mikä osoitti todellista tehoa ihonhoidossa.

Hamppuöljyn ihoa hoitavat ominaisuudet perustuvat monipuoliseen rasvahappokoostumukseen. Öljy sisältää kasviöljyissä harvinaistagammalinoleenihappoa (GLA). Öljyn antioksidanttipitoisuus on erittäin korkea. Tuotesarjan kehityksessä painotettiin ihoa hoitavia ominaisuuksia sekä hyvää siedettävyyttä herkälle iholle. Tuotesarjaamme kuuluvat tällä hetkellä: Ihoöljy, kasvovoide, käsi- ja vartalovoide,shampoo ja suihkugeeli.


https://www.impolankasvitila.fi/verkkokauppa/group...

MURUMURU

Murumuru tekee ihon ja hiusten hoidosta helppoa ja yksinkertaista. Samoja tuotteita voi käyttää koko perhe ja useimmilla tuotteilla on useita eri käyttötarkoituksia. Tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa, ne ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia.

Sarjan raaka-aineissa on paljon suomalaisia kasviuutteita ja -öljyjä ja tuotteet perustuvat ihoa hoitavaan ja rauhoittavaan murumuruvoihin.


https://murumuru.fi/

ROKUA SKINCARE

ROKUA Skincare -brändi on pohjoismaalainen miesten luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet valmistetaan Suomessa, tiukkojen ja korkeiden laatu-standardien mukaisesti.

Luonnolliset ja erittäin aktiiviset ainesosat, kuten mustaherukansiemenöljy, ovat pohjoismaisia raaka-aineita paikallisesta luonnosta. ROKUA Skincare kehittää ja valmistaa tuotteet, jotka vastaavat tarkasti kohderyhmäkuluttajan tarpeita. Brändin tarkoitus on luoda hyvinvointia kuluttajilleen sekä pitää huolta ympäristöstä vastuullisilla ja ekologisilla valinnoilla sekä toimintatavoilla.

Brändin nimi ROKUA on kansallispuisto, joka sijaitsee Pohjois-pohjanmaan maakunnassa. Puisto on perustettu vuonna 1956 suojelemaan Rokuanvaraan harjumuodostuman arvokkaita luontotyyppejä ja maastonmuotoja. Erityisen kuuluisa puisto on luonnontilaisista karukkokankaistaan ja jääkauden muovaamista maastonmuodoistaan. Jään, tulen ja veden muovaama Rokuan alue kuuluu Rokua Unesco Global -kokonaisuuteen, jonka kohteet ovat geologisesti ainutlaatuisia.

https://rokuaskincare.com/

SENJA COSMETICS

Senja on 100% luonnollista metsäkosmetiikkaa. Sarjaan kuuluu 5 ihonhoitotuotetta, jotka valmistetaan Suomessa kotimaisista marjoista ja yrteistä sekä koivunmahlasta. Senja puhdistusöljyllä ja -vaahdolla kaksoispuhdistat ihon ja viimeistelet sen ravitsevalla hoitovedellä sekä ihon tarpeiden mukaan valitulla kevyellä tai täyteläisellä päivä- ja yövoiteella.

Kaikki Senja-tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Senja haluaa tarjota palan puhdasta suomalaista metsää kuluttajille ympäri maailman.

https://senjacosmetics.com/fi/

SNOWANNA

SnowAnna® -luonnonkosmetiikkasarja rakkaudesta Suomen luontoon!

Ihonhoidon ammattilaisen ideoima SnowAnna on Suomessa valmistettua aitoaluonnonkosmetiikkaa. Vaikuttavina raaka-aineina ovat Pohjolan ainutlaatuisessa ilmastossa kasvavat ravintorikkaat marjat, kasvit ja yrtit, koivunmahla sekä hunaja.

Ihonhoito laadukkailla SnowAnna tuotteilla suosii suomalaista työtä! Luonnollista alkuperää 98,1%-100%

www.snowanna.fi

UNNA NORDIC

Unna Nordic on aisteja hellivästä metsäretkestä inspiraationsa saanut hoitolasarja, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta.

Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä. Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita.

Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa.

https://unnanordic.fi/

VALKOINEN LANKA

Valkoinen Lanka on kompakti ihonhoitosarja. Valkoinen Lanka johdattaa kehoa ja ihoa hyvään oloon ja tasapainoon tarjoamalla vain
puhtaimpia tuotteita, joissa ei ole turhia elimistöä tai luontoa rasittavia kemikaaleja.


Valkoisen Langan puhtaat hyvinvointituotteet ammentavat voimansa Suomen luonnosta ja kansanviisaudesta. Tuotteet valmistetaan Suomessa, ja niiden raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää.


ZENPUU